Document Systemen Nederland Logo

" De transportsector gaat gepaard met veel papierwerk. Wij zijn anders gaan werken. Bijna alles is nu digitaal. "

Download de brocure

Transportsector: Digitale weg zorgt voor minder afstand

De transportsector is een voorbeeld van een sector waar ondernemers investeren in digitaal werken. De concurrentie in binnen- en buitenland ligt op de loer. Ondernemers die hebben geïnvesteerd in effectiever werken hebben de concurrentieslag overleefd tijdens de economische crisis. De gehele transportwereld was tot een aantal jaar geleden het voorbeeld van een enorme documentenstroom. In een vrij korte tijd hebben transportondernemingen gekozen voor de digitale weg. Het heeft gezorgd voor minder afstand in letterlijke en figuurlijke zin. Het aantal documenten dat is gedigitaliseerd is enorm te noemen en de communicatie tussen overheidsdiensten als douane, transportbedrijven en klanten is sneller en effectiever geworden. Documentsystemen Nederland helpt tot op de dag van vandaag transportondernemingen met het verder digitaliseren van de transportprocessen.

Mail ons eens.

Bent u zelfstandig ondernemer of verantwoordelijk voor de backoffice van eentransportonderneming. Neem gewoon eens contact op over goedkoper printen, effectiever digitaal werken en archiveren.

Neem contact op

Dezelfde taal. Transportervaring.

Documentsystemen Nederland heeft passende oplossingen voor u als transportondernemer. Wijhebben ervaring in het werken met de transportbranche. Het werken met ladingen gaat gepaard met zorgvuldigheid. Zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens alsmede het transport van goederen. Ons team helpt u om uw transportbedrijf meer digitaal te laten werken. Maar ook het verwerken van rittenstaten en het verwerken van inkoopfacturen is een veel gehoord aandachtspunt.

" Over de gehele wereld wordt gehandeld. Wij hebben als transporteur met enorm veel partners te maken. Alles gaat sneller sinds we meer digitaal zijn gaan werken. "

Documentsystemen Nederland | Pegasusstraat 7 | 2516 AR Den Haag | 070-7370593 | info@documentsystemen.nl Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl