Document Systemen Nederland Logo

" Alle documenten worden gescand. Voordeel is dat iedereen direct over de documenten kan beschikken. "

Download de brocure

Leesbaar. Snel. Bepaalde eisen.

Steeds meer ondernemers kiezen voor digitaal werken en daarmee voor het werken met gescande documenten. Het werken met digitale documenten hoeft uw proces niet te veranderen. Het maakt het wel sneller en de kans op fouten kleiner. Het invoeren van een digitaal proces kan bepalend zijn voor de keuze van de hardware, ofwel het multifunctionele apparaat waarmee geprint, gekopieerd en gescand kan worden. De afwegingen wanneer u start met digitaliseren en het moment dat u de printers en multifunctionals gaat vervangen zijn daarbij belangrijke mijlpalen.

Documentsystemen Nederland ondersteunt u vanaf het begin. Samen met u wordt bekeken op welke wijze de documenten gescand kunnen worden en hoe u het document weer kunt opvragen wanneer dit nodig is. Ons team beschikt over een aantal standaardoplossingen en kan maatwerk adviseren. Het werken met gescande documenten is effectief en zeer kostenbesparend.

Fujitsu Scanner

Innovatief scannen. Zelfs per mobiel.

Documentsystemen Nederland blijft constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen ophet gebied van het scannen van documenten. Er zijn zelfs al oplossingen via de smartphones. Meer digitaal en meer mobiel. Ons team innoveert graag met u mee.

Begin hier met scannen

" Ons secretariaat op kantoor scant documenten in. Zelfs op mijn mobiel kan ik direct de relevante documenten inzien. "

Digitaal faxen

Documentsystemen biedt oplossingen voor het verzenden van een digitale fax. Bij de juiste keuze voor een nieuwe multifunctional bestaat ook de mogelijkheid om direct vanuit de printer / scanner een fax te verzenden. Een kwestie van het faxnummer intoetsen en de fax wordt verzonden en gearchiveerd. Zo is de fax niet langer het laatste analoge document maar onderdeel van uw digitale proces geworden.

Digitaal document

Documentsystemen Nederland biedt ook oplossingen om gescande documenten direct te delen per mail of in de cloud. Medewerkers kunnen na het inscannen van documenten geïnformeerd worden van het bestaan van een nieuw document. Doormiddel van een workflow kan ieder proces rond een document ingericht worden. Denk hierbij aan autorisatie van bepaalde documenten, budgethouders of de directeur die geïnformeerd wil zijn wat er gaande is. Vanzelfsprekend kan dit eindigen bij de juiste archivering zodat alles later goed vindbaar is.

Service. Laat u terugbellen

Wilt u weten of bepaalde processen die u dagelijks voorbij ziet komen eenvoudig op te nemen zijn in een worklfow? Zo krijgen de medewerkers weer handen vrij om uw business verder te helpen.

Documentsystemen Nederland | Pegasusstraat 7 | 2516 AR Den Haag | 070-7370593 | info@documentsystemen.nl Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl