Document Systemen Nederland Logo

" Door een eenvoudige scan kwam ons printgedrag in beeld. Nu doen we meer digitaal en printen stukken voordeliger. "

Download de brocure

De juiste printer en grip op de afdrukkosten.

Documentsystemen Nederland ondersteunt u met het maken van de juiste keuzes. De basis is het in kaart brengen van uw afdrukgedrag. De hoeveelheid pagina’s, kleur, zwart wit , de dekking het aantal scans bepaald met welke apparatuur u het best kunt werken. Voor veel ondernemers is de aanschafprijs vaak de doorslaggevende reden. Ons team gaat voor u een stap verder. Naast de aanschafprijs worden ook de aanvullende kosten van het gebruik, verbruik en onderhoud meegewogen.

Wij hebben de expertise en ervaring om maatwerk te leveren. De kosten voor kopiëren en printen kunnen behoorlijk oplopen. Wij kunnen u bewust maken van deze kosten en adviseren waar u kostenbesparingen door kunt voeren. Printen van u briefpapier, of de prijs van een kleurenafdruk bepalen naar rato van de dekking per pagina zijn voorbeelden van.

Kyocera Samsung Hewlett Packard Konica Minolta

Analyseer uw printkosten

Documentsystemen Nederland maakt kosteloos een analyse van uw printkosten. Samen met u wordt in kaart gebracht wat uw huidige apparatuur produceert tegen welke kosten. Daarnaast komt het team van Documentsystemen Nederland met een bezuinigingsvoorstel.

Aanvraag analyse

" Met het bespaarde geld hebben we betere multifunctionals aangeschaft. Lagere kosten, full colour,dubbelzijdig werken, supersnel scannen; onze klanten en medewerkers zijn onder de indruk. "

Kyocera Printer

MKB printers

Documentsystemen Nederland ondersteunt veel relaties binnen het MKB met printoplossingen. Over het algemeen wordt er minder geprint en gekopieerd. Juist hier gaat het om kostenbesparing. Door het kiezen van een juiste apparatuur met aanvullende functionaliteiten kan er voordeliger en effectiever met een printer worden omgegaan. Koop niet zomaar een printer, maar laat u eerst goed adviseren. De goedkoopste afdruk is een niet gemaakte afdruk. Het voorkomen van niet opgehaalde prints, vermijden van onnodig kleurgebruik, doorbelasten van afdrukken aan de juiste afdeling is allemaal zeer eenvoudig te realiseren en veelal standaard op moderne multifunctionals.

Bizhub Pro 950

Grootzakelijk printen

Documentsystemen Nederland faciliteert bij groot zakelijk printen. Door speciale software maakt ons team inzichtelijk wat het printgedrag is binnen de organisatie. De juiste keuze voor een printer voor grootzakelijk gebruik zorgt voor minder printafval en is voordeliger bij het printen en kopiƫren van grote aantallen. De kosten van het drukwerk dat wordt uitbesteed wordt in het advies meegenomen.

Service. Laat u terugbellen

Benieuwd of uw organisatie kan besparen door in huis te printen? Is het voordelig om met pasjes en follow me printing te gaan werken? Hoe beveilig ik mijn vertrouwelijke afdrukken? Kunnen we dit koppelen met ons toegangscontrole systeem?

Documentsystemen Nederland | Pegasusstraat 7 | 2516 AR Den Haag | 070-7370593 | info@documentsystemen.nl Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl