Document Systemen Nederland Logo

" Onze financiële documenten zijn gescand. Documentsystemen Nederland heeft gezorgd voor een koppeling met Exact. "

Download de brocure

Digitale financiële administratie

Weet u wat het aan arbeid kost om fysieke documenten als facturen, urenstaten en klantdossiers handmatig te verwerken? Echt zondegeld als u beseft wat er tegenwoordig kan op het gebied van digitaal document management. Veel geavanceerde, grootzakelijke systemen zijn de afgelopen jaren ook beschikbaar gekomen voor het midden en kleinbedrijf.

De inkoopfacturen worden gescand, direct herkend en geboekt in de boekhouding. Voor bijna alle bekenden boekhoudsoftware zijn er beproefde oplossingen. Het behoeft geen toelichting dat hier vaak een enorme slag te maken is omdat het invoeren van inkoopfacturen nou eenmaal veel werk is.

Het loont zeker om samen met Documentsystemen Nederland eens te kijken welke efficiency-winst in uw organisatie haalbaar is. De oplossingen die wij bieden zijn gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Ons team heeft ervaring met documentstomen. Documentsystemen Nederland begeleidt u met de implementatie van het digitaliseren van uw financiële administratie of dossierstukken. Ons team laat graag de mogelijkheden en voordelen zien van een digitaliseringsslag binnen uw onderneming.

Unit4 Exact Fidura Quantaris

Onze kwaliteit: Begeleiding & ondersteuning

Leveranciers van boekhoudprogramma's bieden u diverse mogelijkheden om uw financiële administratie en digitale service aan uw klanten te optimaliseren. Echter, er komt meer bij kijken dan alleen de software. Laat u eens informeren.

Begin hier met digitaliseren

" Al onze inkoopfacturen verwerken we nu direct in de administratie. Met één druk op de knop van de scanner. Super-efficiënt! Dit hadden we veel eerder moeten doen. "

Op uw tempo. Planning.

Het verder digitaliseren van uw onderneming, groot of klein, is een intensieve maar zeer kostenbesparende operatie. Ons team past zich aan uw tempo aan. Wij inventariseren, maken afspraken en voeren uit. Uw werk gaat gewoon door. Stapsgewijs sneller en goedkoper werken.

Wij communiceren. Even wennen.

Ons team zal u uitgebreid op de hoogte houden van onze activiteiten. Uw personeel wordt geïnformeerd en geïnstrueerd wat het nieuwe digitale werken precies inhoudt. Ze leren intuïtief werken met de apparatuur en het opslaan en terugvinden van documenten.

Service. Laat u terugbellen

Wanneer u wilt weten waar bij u de grootste besparing ligt, lopen wij graag uw processen met u door. U vertelt, wij luisteren.

Documentsystemen Nederland | Pegasusstraat 7 | 2516 AR Den Haag | 070-7370593 | info@documentsystemen.nl Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl