Document Systemen Nederland Logo

" De hoeveelheid processtukken is enorm. Alle processtukken zijn voor de cliënten en kantoorgenoten digitaal beschikbaar. "

Download de brocure

Documentsystemen Nederland: Prikkelend voor juristen

Documentsystemen Nederland heeft reeds ervaring met de documentenstroom binnen notaris- en advocatenkantoren. Het is voor ons bekend terrein, waardoor het communiceren met uw werkveld laagdrempelig is. Eventuele uitdagingen zijn snel geïnventariseerd, vaak herkenbaar en de oplossing snel gevonden. Het digitale dossier is nu nog meer uitzondering dan regel maar zal binnen enkele jaren de standaard zijn. Nu kunt u nog een voorsprong nemen en onderscheidend vermogen tonen. Over een paar jaar is het onvermijdelijk binnen de juridische sector.

Mail ons eens.

Bent u zelfstandig jurist of verantwoordelijk voor de backoffice van een juridisch kantoor. Neem eens contact op om met ons te sparren over digitale rechtspraak, veiligheid van dossiers en archiveren.

Neem contact op

Niet te laat starten. De overheid is al begonnen. 

Op 17 april 2014 stemde de ministerraad in met het wetsvoorstel dat vernieuwing en modernisering van de rechtspraak mogelijk maakt. Dat ligt voor advies nu bij de Raad van State. Het duurt niet lang meer of officieren van justitie, rechters, advocaten en notarissen dienen te werken met digitale dossiers. Het is onvermijdelijk. Toch blijven veel notaris- en advocatenkantoren werken met de bestaande papierstroom. Juist nu is de tijd om stapsgewijs over te gaan tot het uiteindelijk volledig digitaal werken. Er zijn al advocaten- en notariskantoren die nagenoeg digitaal werken. Het kan dus wel. Het is voor vele juristen puur even wennen om het dossier niet uit het archief te laten halen, maar zelf op te halen uit het digitale archief. Een compleet en actueel dossier wel te verstaan.

" Je moest eens weten hoe fijn het is om een juridisch dossier compleet in te kunnen zien. En niet te wachten totdat een of ander poststuk ineens weer ergens opduikt. "

Service. Laat u terugbellen

Het kan zijn dat uw interesse is gewekt. Indien u benieuwd ben hoe we uw praktijk klaarstomen voor de ontwikkelingen binnen de juridische sector, laat ons dan contact opnemen. U kunt zich dan volledig richten op wat u leuk vindt; juridische zaken!

Documentsystemen Nederland | Pegasusstraat 7 | 2516 AR Den Haag | 070-7370593 | info@documentsystemen.nl Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl