Document Systemen Nederland Logo

" Als zorgverlener moeten wij digitaal. Onze patiënten en zorgverzekeraars vragen naar een digitaal dossier. Wij zijn al zover. "

Download de brocure

Zorgverleners die al 100% digitaal werken. 

Als er één branche is waar digitaal werken enorm aan het toenemen is, dan is het de gezondheidszorg. Niet alleen het elektronisch patiënten dossier, maar juist ook de toenadering van rijksoverheid, gemeenten, farmaceutische bedrijven, zorgverleners en zorgverzekeraars tot elkaar. Medische patiëntgegevens worden steeds sneller met diverse partijen gedeeld. Online medische historie, online declaraties. Documentsystemen Nederland heeft diverse organisaties op weg geholpen met digitaal werken. Betere hardware als printers, die voordeliger printen en kopiëren. Multifunctionals die o.a. documenten hoogwaardig kunnen inscannen met een koppeling naar het digitale archief. Met name tandartsen, fysiotherapeuten en huisartsen vinden hun weg naar Documentsystemen Nederland. Door een laagdrempelig contact, een strakke planning en het zorgvuldig omgaan met medische gegevens kan het team van Documentsystemen Nederland maatwerk leveren voor deze branches. Inmiddels zijn er zorgverleners die 100% digitaal werken. Van uitnodiging tot factuur. Effectief en zeer kostenbesparend.

Mail ons eens.

Bent u zelfstandig ondernemer of verantwoordelijk voor de backoffice van een zorgverlener. Neem gewoon eens geheel vrijblijvend contact op over goedkoper printen, effectiever digitaal werken en archiveren.

Neem contact op

Betrouwbaar. Zorgvuldig

Documentsystemen Nederland heeft passende oplossingen voor u als zorgverlener. Het werken met patiëntendossiers gaat gepaard met zorgvuldigheid. Zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens alsmede financiële en medische gegevens. Ons team helpt u om uw praktijk meer digitaal te laten werken. Wij ondersteunen u met het opzetten van een veilig en digitaal documentsysteem. Van het scannen van een document tot uiteindelijk een zeer effectief digitaal archief, waarbij u alle gegevens kunt terugvinden en digitaal kunt delen met uw patiënten.

" Er komt nagenoeg geen papier meer aan te pas. Alleen de afsprakenkaarten printen we tegenwoordig nog zelf. Professioneel in kleur en voordelig. De rest? Alles digitaal. "

Documentsystemen Nederland | Pegasusstraat 7 | 2516 AR Den Haag | 070-7370593 | info@documentsystemen.nl Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl