Document Systemen Nederland Logo

" Mijn bedrijfsopvolging wilde digitaal werken. Onvermijdelijk. Karel de Koning heeft het gewoon goed gedaan. "

Download de brocure

"Ik help de ondernemers graag op weg."

" Ondernemers beseffen zich onvoldoende hoeveel tijd en moeite het personeel kost om de documentenstroom op orde te houden. Ik kom het nog dagelijks tegen bij bedrijven. De verkeerde poststukken naar klanten, originele stukken die zijn verdwenen binnen het bedrijf of collega's die thuis werken en bepaalde belangrijke stukken mee hebben genomen in de tas. Het kan anders, het moet anders. Ons team van Documentsystemen Nederland kan mensen echt effectiever laten werken. Veel ondernemers weten niet wat zij kunnen besparen op print, kopie en drukwerkkosten. Wij beschikken over software waarbij zelfs de kostprijs tot op elke print kan worden berekend, ook van de huidige situatie. Ondernemers kunnen mij persoonlijk benaderen voor een afspraak. Ik help de ondernemers en procesbeheerders graag op weg en nodig hen uit om mij te bellen: 070- 7370593. "

Karel de Koning

Welke ondernemer wil dat nou niet?

De afgelopen jaren zijn door ons documentefficiency concept veel bedrijven uit diverse branches effectiever en kostenbesparender gaan werken. Het is een kwestie van doen. Ruimte over, archief weg, goedkoper printen, 24 uur per dag alle documenten beschikbaar, medewerkers die meer inhoudelijk of commercieel werk kunnen doen en een voorsprong op de concurrentie . Welke ondernemer wil dat niet?

Mail Karel de Koning

" De archiefruimte is weg. Twee secretaresses zijn nu relatiebeheerders. In plaats van tijd tebesteden aan het zoeken van dossiers en archiveren , zijn ze nu cliƫnten aan het bellen. "

Koffie? Bij u of bij mij op kantoor.

Bij u op locatie laat ik graag zien wat u binnenkort ook zelf kan. Op afstand documenten bekijken en controleren wat de printkosten zijn. En is er nieuwe post binnengekomen? Het zit binnenkort in uw mail door slim scannen op kantoor.

Digitale partner. Welkom. 

Een eerste begin van het digitaal werken is om eens kennis te maken. Ook dit kan digitaal. mijn Linkedin Linkedin bijvoorbeeld. Zo handig en snel kan het zijn.

Service. Laat u terugbellen

Wilt u eens weten wat wij voor u kunnen doen, hoe u effectiever kan werken met uw printer, scanner of hoe wij uw onderneming de digitale snelweg op kunnen helpen? Op naar een onderneming zonder papier! Onze service begint al door u terugbellen antwoord te geven op al uw vragen.

Documentsystemen Nederland | Pegasusstraat 7 | 2516 AR Den Haag | 070-7370593 | info@documentsystemen.nl Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl