Document Systemen Nederland Logo

" Polissen, hypotheekovereenkomsten, correspondentie. Van een papieren map naar een eigen online dossier. 24/7. "

Download de brocure

Documentsystemen Nederland: Het belang van snelheid

Documentsystemen Nederland heeft reeds ervaring met de documentenstroom binnen assurantiekantoren en hypotheekadviseurs. Het is voor ons bekend terrein, waardoor het communiceren met uw werkveld laagdrempelig is. Eventuele uitdagingen zijn snel geïnventariseerd, vaak herkenbaar en de oplossing snel gevonden. Gaat u werken met een centrale multifunctional of is het veel handiger om de medewerkers ieder van een eigen documentscanner te voorzien.

Mail ons eens.

Bent u zelfstandig adviseur of verantwoordelijk voor de backoffice van een assurantie- of hypotheekkantoor. Neem gewoon eens geheel vrijblijvend contact op over goedkoper printen, effectiever digitaal werken en archiveren.

Neem contact op

Communiceren tussen partijen. Het kan allemaal effectiever.

Documentsystemen Nederland kan inmiddels ook voorbeelden geven uit de praktijk. Met name bijassurantiën en hypotheken gaat het vaak om de snelheid van handelen met cliënten, banken en verzekeraars. Papieren documentenstromen werken vertragend. Documentsystemen Nederland heeft goed zicht op de documentenstroom tussen u, uw cliënten en relevante derden als banken en verzekeraars. Deze verwachten van de branche steeds meer digitale informatie. Ons team kan uw als assuradeur of hypotheekbemiddelaar absoluut sneller en effectiever laten werken. Graag laten wij het nieuwe werken in uw branche zien.

" Veel bellen en mailen. Daar bestaat onze branche voornamelijk uit. En dan is het heerlijk als het kantoor heeft geïnvesteerd in printers, scanners en een digitaal archief. "

Service. Laat u terugbellen

Het kan zijn dat uw interesse is gewekt. Wilt u eens weten wat wij voor u kunnen doen, hoe wij u effectiever kunt werken met uw printer, scanner of hoe wij uw onderneming de digitale snelweg op kunnen helpen? Op naar een onderneming zonder papier! Complete dossiers, korte doorlooptijden en tevreden klanten.

Documentsystemen Nederland | Pegasusstraat 7 | 2516 AR Den Haag | 070-7370593 | info@documentsystemen.nl Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl