Document Systemen Nederland Logo

" Ideaal om alle financiele documenten van onze klanten nu ingescand terug te vinden. Inloggen. Zoeken. Gevonden. "

Download de brocure

Documentsystemen Nederland: Maatwerk voor accountants

Documentsystemen Nederland werkt met vele grote spelers als Unit4 en Exact. Het is voor ons bekend terrein, waardoor het communiceren met uw werkveld laagdrempelig is. Eventuele uitdagingen zijn snel geïnventariseerd, vaak herkenbaar en de oplossing snel gevonden. U bent de specialist, en wij een goede gesprekspartner om uw documentenstroom verder te optimaliseren. Wij ondersteunen ook bij de implementatie van nieuwe hardware, als scanners, tablets, info zuilen of multifunctionele printers en de koppeling met uw software. Kortom: Korte lijnen, effectieve oplossingen.

Mail ons eens.

Bent u zelfstandig ondernemer of verantwoordelijk voor de backoffice van een accountantskantoor. Neem gewoon eens contact op over goedkoper printen, effectiever digitaal werken en archiveren.

Neem contact op

Betrouwbare gegevens. Zorgvuldigheid ten top. 

Documentsystemen Nederland heeft passende oplossingen voor u als accountant. Wij hebben ervaring in het werken met documentstromen. Stromen waar u midden in zit, tussen de overheidsdiensten en uw cliënten. Het werken met financiële stukken gaat gepaard met zorgvuldigheid. Zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens alsmede financiële en fiscale informatie. Wij ondersteunen u met het opzetten van een veilig digitaal document management systeem (DMS). Van het scannen van een document tot een digitaal archief, waarbij u alle financiële en fiscale documenten kunt terugvinden en digitaal kunt delen met uw cliënten.

" Op kantoor houden we zelfs het aantal gescande documenten in de gaten. Dit jaar breken we een record: 25.000 unieke documenten. We houden van onze scanner."

Service. Laat u terugbellen

Wilt u wel eens weten wat een Document Management Systeem voor uw dienstverlening kan betekenen? Wij helpen u graag door de mogelijkheden te presenteren.

Documentsystemen Nederland | Pegasusstraat 7 | 2516 AR Den Haag | 070-7370593 | info@documentsystemen.nl Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl